Sunday, May 13, 2012

Tolong Letak Entry Hot Korang Kat Sini Boleh???

Assalamualaikum...
Terasa cukup lama main sembunyi-sembunyikan diri ni...dan hari ni nak mulakan entry pun rasa macam nak ambil selimut tekup-tekup muka ni...Malu...=)

Hye korang...sebab dah rasa malu sangat ni dengan korang-korang semua..sebab dah lama sangat tak ambil tahu cerita-cerita hot korang...boleh tak listkan or bagi tajuk entry korang yang bagi korang ianya memang menarik dan best untuk i baca ...sambil-sambil i nak berblogwalking ni...tak sempat nak tengok semua coz dah memang ketinggalan banyak...itu pun if korang semua sudi la untuk i bacakan...peace=) 

Sayang korang semua sebab still ada yang masih menjenguk even berminggu blog tak berupdate...
big hugs...(^-^)

6 comments:

  1. ni errah...hihihi

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/05/4-soalan-mudah-jeee.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks cik nur...nk g terjah skrg...!!!

      Delete
  2. mama arina tu la yg desing header cik nur..,blog dia cantik.. orgnya pun baik.. :)

    ni link nya..

    http://wwwmarina-arina.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke..nnti leh rnk g bertegur sapa.//eheh

      Delete
  3. jgn malu2 cyg..hehe.meh2 jalan2 sini.=)
    http://suesusulemakmanis.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. su..lama x g jalan2 blog org ni trmsuk su..hehe

      Delete

Thanks for Comment