Friday, August 3, 2012

Video Radiusite : Lynda Roslan Memang Cantik

Assalamualaikum

RADIUSITE, nama yang tidak asing lagi dalam dunia fesyen Malaysia dengan koleksi tudung yang sangat cantik dan sangat gorgeous. Rekaan tudung dan shawl yang ekslusif dan terkini yang menjadi kegilaan wanita tidak kira yang masih bersekolah, golongan remaja dan juga golongan yang dah berusia.


Lynda Roslan. Model Radiusite dan juga blogger yang sangat cantik. Suka sangat tengok dia. Adore her beauty...!

Dengan tagline nya, 

We do hijab like others but we are special!

Tengok tagline pun rasa dah teruja kan. Menjual tudung menerusi Radiusite.Com/ Radiusite Hijab Online Boutique pada mulanya kini sudah memiliki butik sendiri.

So, here we go.

The video,

Radiusite Hijab Online Boutique Episod 1

Radiusite Hijab Online Boutique Episod 2

Tengok Lynda Roslan pakai macam senang je kan. Kalau i nak pakai camtu macamana lah rupanya kan.hakhak. Selalu nak order tapi cepat jer sold. Tak ada rezeki lagi, kalaulah Butik Radiusite ni ada belah pantai timur ni kan best. 
Nak sangat ada 1 especially tudung Shasmeen Sakura ni.
Dan yang ini,
Shawl Shasmeen Sakura dan Sofia Dwiwarna

More info can visit RADIUSITE facebook or Radiusite.Com/ Radiusite Hijab Online Boutique . 

Thanks for reading this entry...!

14 comments:

  1. kalau dya terkial2 nk pakai..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. itula.tgok dorang pakai cam senang jer

      Delete
  2. Replies
    1. lynda roslan mmg cantik.skrg siap berlakon dah kat takdir qismah

      Delete
  3. cantik2lah tudung dia, tapi nur xbape pandai pakai tudung mcm ni..huhuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu2 suka kai tdung camni.suma skrg da lama xpkai..

      Delete
  4. kalau yang pakai dah cantik maka makin cantik ler jadinya. Namun tidak kisah ler dari segi itu, yang penting aurat kita sudah ditutup..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah..yang penting menutup aurat kan

      Delete
  5. org cantik pakai apa pon cantik kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyer..tp kita yg xcantik ni nk jgk nmpak cantik..hehe

      Delete
  6. dah lame carik fb lynda ni.. baru jumpa.. thanks cik erra

    ReplyDelete
  7. erm...cantik2 sume rekaan yg d'gayakan.tambahan pula modelnye yg tersngt2 cantik...begitu mmpersona...

    ReplyDelete
  8. i rasa nak borong sumenye...termasuk model tu sekali...very nice.....lynda dah mempersonakan semua mata yg memandang......

    ReplyDelete

Thanks for Comment