Thursday, August 2, 2012

Senarai Juadah Berbuka Ramadhan 2012

Assalamualaikum
Nasi Goreng Daging Merah "Welcome You to this Blog"

Tahun ni merupakan tahun pertama berpuasa di bulan Ramadhan dengan kehadiran my blog terchenta. Kerana empunya blog ni memang seorang yang suka makan-makan, jadi kalau boleh semua makanan yang i makan i nak abadikan dalam my blog ni. Maybe, tapi setiap hari-hari biasa tu tak dapatlah. Kalau hari biasa makan dah lebih berkali-kali, jadi tak semua gambar-gambar i akan share (hanya yang terpilih sahaja). 

Bulan Ramadhan 2012 ( Start from 21 Julai--------->.................)


Di atas ni sedikit sebanyak juadah masakan dan makanan kampung yang dapat i kongsikan untuk korang semua. Kalau nak cari western food, maaflah dekat blog i ni kurang sikit makanan tu semua. Tekak i tekak orang Melayu, pergi western pun mesti nak cari set food yang ada nasi. Makan KFC pun i cari nasi. hehe

Thanks for reading this entry...!

8 comments:

  1. menyelerakan gambar tu..hehe~ :)




    p/s:skang ni mmg bz sangatlah errah..huhu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke..nak raya ni bz la kan cik nur, xpe utamakan keje dulu

      Delete
  2. sedapnya makanan..mmg kena kuat kalau masuk belog errah time bulan puasa ni..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..nasib cik nur kuat kan..kekeke

      Delete

Thanks for Comment