Sunday, March 6, 2016

CIMB Bank Card Promotion di ZALORA

Assalamualaikum

Zaman cyber sekarang ni kan kalau nak kata butik shopping secara online ni memang dah ibarat bagai cendawan tumbuh selepas hujan sampaikan tengok yang itu rasa nak beli, tengok yang ni berkenan, bukak sana pulak alahai memang wajib beli lah kiranya ni. Lebih-lebih lagi orang perempuan memang pantang kan kalau tengok butik online ni tak beli pun tak apa kadang tengok sekadar kepuasan diri. Hasrat di hati memang nak beli kan tapi ada antaranya kita tak mampu jadi di sini I nak bagitahu ada promosi hebat untuk korang sehingga 25% tu.


Sebelum tu, mari baca ni dulu. Kalau korang tak kenal jugak butik yang ni I tak tahula tapi mostly orang kenal kan.Tapi yang tak kenal or tak pernah dengar apa ni meh sini i nak bagitahu.

ZALORA… ZALORA…ZALORA…


Ada pernah dengar tak, kalau-kalau pernah terbuka website, tengok orang share dalam facebook, instagram or twitter, ataupun dalam tv pun memang ada iklan ZALORA ni. Cuba korang ingat balik..hehe

Ok, pada yang tak tahu tu, butik online ZALORA ni kira tak asing lagi lah yang sememangnya sebuah butik online yang dah cukup terkenal dengan pelbagai koleksi fesyen dan ia bukan sahaja untuk wanita malah koleksi untuk lelaki pun ada. Selain itu, terdapat pelbagai pilihan pakaian, kasut, beg, tudung, dan aksesori lain yang terkini dari pelbagai jenama antrabangsa dan juga tempatan yang dijual di ZALORA ini. Menerajui penjualan barangan fesyen secara online di Malaysia, ZALORA ni merupakan satu nama yang dipercayai ramai dan telah melakar beberapa siri penjualan yang cemerlang. Bukan itu sahaja, nama ZALORA juga turut dikenali kerana telah banyak berkolaborasi dengan pereka-pereka fesyen terkenal tanah air seperti Jovian Mandagie, Rizalman, Melinda Looi dan ramai lagi! Teruja tak korang.

Ni ZALORA nak bagi korang teruja lagi. Sebagai menghargai sokongan pembeli-pembeli setia yang sentiasa bersama ZALORA dari mula penubuhan ZALORA di Malaysia ni, ZALORA seringkali memberikan tawaran dan promosi hebat yang menguntungkan. Oleh itu, sekarang para pembeli berpeluang menikmati tawaran hebat dengan memiliki barangan idaman korang daripada jenama-jenama terkemuka dengan harga yang lebih murah.


Salah satu promosi yang ditawarkan di ZALORA adalah CIMB Card Promotion khusus untuk pemegang CIMB Bank Cash Rebate Platinum MasterCard dan Kwik Card. Tawaran sebanyak potongan sehingga 25% ini boleh korang nikmati apabila membuat pembelian di ZALORA dengan menggunakan kad tersebut.

Bukan itu sahaja, korang juga boleh menikmati perkhidmatan penghantaran percuma terus ke rumah korang dan juga boleh membuat pulangan secara percuma selama 30 hari selepas tarikh pembelian. Jadi, tunggu apa lagi? Mari rasai sendiri pengalaman membeli-belah dengan mudah dan menjimatkan dengan tawaran ZALORA CIMB Card Promotion sekarang!

No comments:

Post a Comment

Thanks for Comment