Wednesday, July 18, 2012

Sekali Tengok Zarul Umbrella ada Iras dengan Dato Zainal Abidin dan Rizalman Ibrahim...

Assalamualaikum..

Petang-petang sebegini i macam malas nak menulis..Kalau boleh nak letak gambar jer...Tapi tak best pulak kalau tak bubuh caption kan..Idea banyak tapi huh..Kalau dah malas jangan harap lah kan..Sesambil i tengok gambar persandingan pengantin baru ni dekat Beautiful Nara , i sekali pandang tengok dato' ni macam ada meh seseorang...Meh tu seiras dalam loghat Terengganu.

Cer tengok..Ada meh dok??hehe..tak faham ke..
Jom tengok..Antara kedua-dua insan popular ni ada persamaan tak..
Gambar atas: Zarul Umbrella
Gambar bawah : Dato' Zainal Abidin..

Yang ni pulak

I tengok macam ada la iras-iras sikit..Tapi tak tahulah kalau mata i jer yang nampak camtu..Lain orang lain pandangannya kan..Hehe..Sesaje entry santai ni...To Zarul Umbrella maaf deh ambik gambar tanpa kebenaran..But i dah linkkan ke blog Zarul Umbrella..hihi..Bagi yang tak tahu lagi siapa Zarul Umbrella ni bolehlah usha-usha blognya...Alah..blogger yang merangkap artis yang juga vokalis kumpulan Umbrella yang popular dengan lagu Ramalanku Benar Belaka...Tak tahu lagu tu?? Pergi google please...!

Kredit gambar

Thanks for reading this entry...!

14 comments:

  1. hhuuh..mcm dato' zainal pun ada..

    ReplyDelete
  2. adalah iras2 tu..tapi zarul dan rizalman lagi macho.. :)hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekeke..memang tak disangkal lagi..

      Delete
  3. x sangka plak zarul ni skrg aktif jadi blogger ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yerp..aktif...g terjah blog dia nuh..hehe

      Delete
  4. Replies
    1. patut r boni kacak..sifu dia upenyer..haha

      Delete
  5. terima kasih buat entry ni..tapi dorang2 tu lagi hensem dari saya kot..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. warghhhhhhhh..rendah diri la abang zarul ni..hehe

      Delete
  6. apa pun, zarul masih mengatasi yang lain dari segi rupa...pandangan ikhlas

    ReplyDelete
    Replies
    1. yerp yerp..zarul masih menjuarai..i tengok pun camtu...

      Delete
  7. Wahhh..abam Zarulllll..i peminat no.1 gak tau..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakaka...dan dan jer...tolong kirim salam sekali cakap peminat jugak nih..hehe

      Delete

Thanks for Comment