Monday, February 27, 2012

1 Hari 1 Resepi dalam Genggamanku..!!!

Assalamualaikum..


Sukanya i dapat beli buku resepi ni..tak sabar nak kecahkan dapur kat rumah...

***sorry, quick update from me, tomorrow have class at 8 a.m...
nanti errah ada masa errah bw yer..no worries k, i will go to ur blog...

GOOD NIGHT EVERYONE...
mau mengembara ke alam mimpi dulu..
(^-^)

21 comments:

  1. waa, nanti kalo da try resepi kat dlm buku ni, post la review. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu sudah semestinya..tp nak tgu balik rumah tu lah lmbt lagi..

      Delete
  2. wah bestnya ada buku resepi...mesti nak cuba semua ni..eheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1st time beli buku resepi ni..selama ni duk cedok resepi dalam inernet je...

      Delete
    2. nt share2 la erk...mana yg sedap tu kongsikan...

      Delete
  3. pernah nampak buku ni, rasa cam nak beli, tp tak beli..sbb buku resepi yang lama tu pun tak abis wat semua lagi..hehe~ :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. errah beli sbb dia punya cara msk cm simple je..so sng nk ikut..sesuai la utk errah yg bru nak bljar masak..=)

      Delete
  4. tgk gmbr kt buku tu bt zaza jadi lapar lah..xmakan lg nih..hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lapar jugak ni..kejap g baru nak makan

      Delete
  5. Replies
    1. best..tgok respi dia siap2 dgn gmbr..aduhai..mmg rasa nak makan semua tu

      Delete
  6. macam best je buku ni..

    pasni boleh la publish masakan yg eraah dah msakan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah..kene tgu balik rumah mmg nak godek2 dapur..

      Delete
  7. wahhh minat masak gak ea..sama la kite i luve cooking

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah meningkat usia ni mmg masak ni kene blajar..hehe

      Delete
  8. wahhh..syiokkk tu nak main masak-masak..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh..memang syiokkk...masuk dalam perut lagi lah syiokkk

      Delete
  9. Replies
    1. best..tiap2 hari menu baru...hahaha

      Delete
  10. kena rajin masaklah dah ada sifu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. semstinya kak..sbb tu xsbr rasanya nak balik umah..testing testing

      Delete

Thanks for Comment