Friday, July 20, 2012

BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H

Assalamualaikum

Salam Ramadhan buat semua rakan-rakan se-Islam tidak kira di mana jua anda berada. Lama tak join segmen macamni kan. 
Klik header di atas untuk join  segmen BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H

Kenapa anda perlu memilih blog ini sebagai pilihan blog list Ramadhan 2012/1433 H???
Jawapannya ada di tangan anda. Cuba kenal dulu dengan blog ini mana tahu boleh jatuh hati kan...hehehe :PEACE

Thanks for reading this entry...!

35 comments:

  1. Salam Ramadhan......
    Jom tukar link....
    Kamu dah masuk dalam bloglist saya dah... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  2. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://kechixx.blogspot.com/2012/07/segman-ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  3. ye ye bolehh..hehheheheuu gud luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. cendol mekaseh...teringin nak makan cendol rasa..belanja skit

      Delete
  4. rugi kalau xkenal dgn pemilik blog ni, dah la cun..baik lak tu..!

    :)

    selamat bersegmen errah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi cik nur kemain puji...haha...mekaseh..:)

      Delete
  5. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://haziyatulnajihah.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. sudah berada dalam blog list ramadhan

      Delete
  6. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?“

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer..sudah berada di list ramadhan

      Delete
  7. Salam..Jom tukar link bersama saya..saya dah masukkan awak kat dlm bloglist Rakan Blogger Ramadhan 2012..
    Dari http://akmaluv90.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html..

    Selamat berpuasa..Thanz(^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..errah pon da bt bnde yang sama..saling bntu mmbantu kan..:)

      Delete
  8. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

    YES or NOT, please reply me HERE k! ^_~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes..u already in my blog list ramadhan

      Delete
  9. Hye Blogger! Ninie dah letak link blog awak kat bloglist Ramdhan Ninie. Cek kat sin i -> http://mizzsninie.blogspot.com Komen entri Ninie kalau awak dah letak Ninie dalam bloglist awokk :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye blogger mizzs ninie..thanks ...errah pon dah lakukan hal yang sama..saling berkunjung lah nanti yer..:)

      Delete
  10. awak berminat tak tukar link dgn akak yang baru blajar buat blog ni?

    http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sudah berada di dalam blog list

      Delete
    2. thanks... awak punye pun.
      akk follow ye

      Delete
  11. anda berminat untuk menukar link dengan saya?
    http://ayieshasani.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. berminat..sudah add ke dlm blog list ramadhan

      Delete
  12. Assalamualaikum....

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. already in my list.salam ramadhan

      Delete
  13. jom tukar link dengan saya...

    http://putra08.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. already in my list.salam ramadhan

      Delete
  14. salam ramdhan anda berminat tukar link bersama saya ?

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html#comments

    have done follow here

    ReplyDelete
    Replies
    1. already in my list.salam ramadhan

      Delete
  15. anda sudah berada di my bloglist sy..

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum w.b.t;

    Anda berminat tukar link dengan waalid?

    sila jawab di SINI

    Jom Terjah dan komen N3 Terkini Waalid : Mengejar Rahmat Tuhan

    Salam Ramadhan Al-Mubarak!

    p/s : waalid dah folo sini..^_^

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum, maaf lambat invite..

    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum....

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    Blog Anda dah Ada Dalam Blogroll saya.:)

    Ini Blog saya yang lain

    ReplyDelete
  19. Datang dari segmen yang sama dan Dah saya follow
    Anda berminat bertukar link dengan blog saya?
    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete

Thanks for Comment