Monday, July 16, 2012

Blogger Cantik ni dah Bertunang...Tahniah...!!!

Assalamualaikum
Pemilik blog ladolceizatie ini dah selamat bertunang pada 14 Julai 2012 yang lalu..Patutlah bila masuk blog dia tak ada entry terbaru pun..Anyway. congrats dear..Cantik sangat persalinan pink anda..
 Her mini pelamin...Boleh baca dia punya blog dekat entry INI...3 minggu sahaja dia prepare untuk majlis pertunangan ni...but the end hasilnya memang nampak perfect..good job girl even last minute preparation...:)
Cantik kan blogger Izatie ni..Bertuah tunang..hehe...Warna pink memang sangat cantik...I like..Maybe boleh jadi theme untuk my e-day plak..haha. verangan lebih..!

All picture credit to ladolceizatie blog...go to her blog to see more beautiful picture..but terlebih dahulu sorry dear because printscreen your picture...just sharing to others your happiness during  your e-day...May Allah bless both of you..Tahniah...!

Thanks for reading this entry...!

16 comments:

  1. Replies
    1. aah kan...suka tengok ..cantik semuanya

      Delete
  2. http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html mari la join sini dear..banyak hadiah menarik tau

    ReplyDelete
  3. waa. pelamin idaman Hana. simple but nice! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..suka kan simple2 camni..xla sarat sgt dengan deko

      Delete
  4. awwwwwwwww :')

    this is sweet ! thank you sayang ;*

    ReplyDelete
    Replies
    1. auwww...u r welcome sayang...hee=)

      Delete
  5. sweetnya you buat post untuk dia. Sama2 kita doakan dia and tunang selamat diijabkabulkan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehe..iyer..moga selamat semuanya

      Delete

Thanks for Comment