Sunday, April 22, 2012

archiXpo UTM 2012

Assalamualaikum...

Seminggu sudah berlalu.Ingat lagi seminggu lepas di hari Ahad ini i masih berada di rumah...Masa sangat pantas sampaikan pejam celik pejam celik beberapa hari lagi nak masuk bulan Mei.

So, bagi bulan April ni i tak banyak pergi mana pun..I boleh bilang i lagi banyak terperap di bilik dibandingkan before ni i memang suka jalan-jalan. Tapi dah secara fizikalnya dan batinikalnya i suka jalan-jalan jadi kena keluar jugak walau sekejap je pun untuk tengok dunia luar..Boleh mati kebosanan rasanya kalau duk mengadap laptop saje seharian..wink~

Minggu lepas yakni dari Ahad sampai Sabtu semalam...I  jadi baik sekejap sebabnya tak keluar pun melepasi pintu pagar UTM..Bertahan tu..kalau tidak muka i je yang nampak ke hulu ke hilir dalam Jusco tu...hehe

Dan semalam, i pergi lah jugak jenguk-jenguk dunia luar..Apa lah yang orang buat bising-bising semua tu kan...

I pergi sini
kredit gambar banner from facebook Archixpo 2012

Layan la dulu kerandoman gambar yang ada...Banyak lagi tapi kena tunggu abang broadband i ni speed laju sikit la...haha
 ArchiXpo ni program student Arkitek..So, dekat exhibition ni memang banyak la akan jumpa gambar-gambar lukisan yang cantik macam dekat belakang i tu..Actually booth yang ini semuanya hasil kerja student fisrt year...Hebak tak hebak, dah memang jenis berseni kan..mestilah wow..!!! Kat depan i tu model bangunan..ha, tengok tu dah macam-macam segi ada...

 Pelan model bangunan...yang ini pula hasil kerja upper student archi la..ini info yang i dapat dari student yang jaga booth la...
 Tak lain tak bukan tuan blog yang suka interframe...Milo ais always di sisiku...hehe..:)
Last sekali semalam kami semua dihiburkan dengan performance dari beberapa band ni..Ada Modread dan juga Statik...band dekat atas ni adalah Statik...syok jugak first time dengar suara dia...Tapi kan sayang semalam masa dia buat giveaway CD dia, dia baling CD tu dah kena lutut i, tapi i ni biasalah jenis tak peduli..tetibe terkejut kawan sebelah menunduk sebab CD tu betul-betul kena i..I boleh buat tak perasan dan CD tu terpelanting la ke arah lain sebab i tak terus ambil..Rugi...!!!

Kadang-kadang terfikir dalam banyak perkara i suka melepaskan peluang yang ada depan mata..Selalu...Lain kali i kena jadi alert sikit...Mesti alert...!!!

Lama tak lama i buat entry saja dah makan masa dekat 1 jam..fuhh..sakit hati..internet lembap... i nak UNIFI please...bangkrap lagi lah bapak i...haha~

Sekian...kelaparan nak pergi minum air...Chill ♥ 

8 comments:

  1. milo ais tu di teguk kala kehausan ye errah...terliur lak nur tgk..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbnrnya errah dr tmpat lain b4 sampai xpo ni...sebab tu dahaga sgt p beli air dlu..hehe

      Delete
    2. lama dah zaza x pegi tempat2 mcm ni..nak bjalan2 apatah lg..huhuk

      Delete
    3. lama dah x pg tempat2 mcm ni..nk berjalan pun dh xde ms sb keje..huhuk..

      Delete
  2. The pit stop of fashion lovers. We offer the range of dazzling and mesmerizing Sarees for your Baju Kurung,Kebaya and Kaftan, Punjabi Suits, Salwar Kameez exclusively imported from India. Various colors, designs, popular fashions, and textiles custom-made for you to bring colours in your life

    http://dedazzlerzzshoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. terima kasih sebab datang \^_^/

    ReplyDelete
  4. errah..template blog kak fieda tu kak fieda upah orang editkan..dia edit full blog..kira kak fieda byr kat dia utk full blog edit la..errah boleh contact kak sheila latif kat sini http://shielasuri.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. future architecture student. :D
    I would love to see more pictures on this event though. :)
    hopefully next time also can attend this.
    http://www.bananamylove.blogspot.com

    ReplyDelete

Thanks for Comment