Saturday, December 31, 2011

Nak Handphone Cantik???Boleh Deco Ala English Style Camni..

Assalamualaikum...

Tadi pagi keluar ke bandar dengan family... 
Agak lama berkurung di rumah, terasa ingin melihat suasana luar..Ketika masuk sebuah kedai, aku ternampak lah seorang amoi ini...Time itu dia tengah bercakap di handphone dengan seseorang...Mataku tak berkelip melihat handphonenya yang sangat cantik..Yer, handphone dia dah la cantik dan terkini, lepas tu dia siap deco sendiri lagi ala-ala english style..Memang sangat menawan hatiku..Teringin nak buat, jadi aku google lah tengok design-design yang lebih kurang camtu..

Jadi, inilah hasil carian google ku..

Sumber


 Sangat cantik kan..Siapa-siapa yang ada handphone yang skin nya putih mulus ini memang sesuai lah nak deco ala english style ini..


Geram tengok warna-warna pastel yang begitu lembut ini..Mententeramkan jiwa..

 Yang ini pula sebijik macam handphone lama aku..If handphone itu masih ada, pasti aku akan deco macam ini.


Love this, love pink..Very sweet..Comel sesangat...

Suka kan jika handphone kita dirias dengan cantik macam ini..Nanti boleh la cuba sendiri...Zaman sekarang dah senang, sticker-sticker ini banyak dijual dekat kedai-kedai menjual aksesori handphone..But, kena pandai pilih lah nak tema apa yang sesuai..Tunggu beli jer, pastu tampal dan dah cantik..Sesenang ABC..Oyeahh..

2 comments:

  1. santek nya..mmg sgt tersayang lah hp klu dh deco smpai mcm tu kan..nk try jgk la..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. santek kan..mmg sayang ketat2 la camni..

      Delete

Thanks for Comment