Thursday, February 9, 2012

Wedding Cake: Theme Pink Roses

Assalamualaikum..

Entry kali ini masih lagi dalam mood-mood orang kahwin..Kan Sabtu lepas i ada attend wedding saudara i, jadi cerita pasal wedding still tak habis lagi..Tak best la life i kalau tiada cerita kek-kek yang berwarna warni ni..Harus sedia maklum bahawa pemilik blog Errah Najwa adalah peminat nombor 1 kek..sebab tulah badan pun macam dipam-pam macam belon....

Back to our topic, ini adalah kek perkahwinan..diulang kek perkahwinan.. maka tiada kek besday mahupun kek-kek secret recipe di sini..

Jom intai-intai dulu..Mana tahu memberi idea dan sumber inspirasi untuk y'alls cuba membuat kek sendiri...

 Cupcake yang comel lotte...Tapi sayang dah hilang satu..kemanakah???
 Mainan warna warna ini lah yang sentiasa memberi semangat kepada i...
 Fondant cake ...Isi kek yang dalam tu tak tahu flavour apa..tak sempat rasa pun..
How Sweet It Is....mendamaikan jiwa dengan mainan warna pastel yang lembut
3 tiers cake with stand..Panas time ni..sebab tu gambar berbelang..lagipun pakai camera handphone sahaja...but, the quality still cool kan...

Jangan lupa baca yang ni jugak,

Till then...
Bye-bye

8 comments:

  1. Fondant kek memang lawa..tapi sedap ke eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau errah,errah mmg suka tgok design fondant..but, utk buat makan errah still pilih buttercream..tak muak,org len pon boleh makan..

      fondant ni ikut org buat la,,ada yg buat sedap ada tak..stakat yang errah makan..errah xberapa nak msuk fondant ni..rasa dia lain mcm skit..biasa mkaan isi dalam jer..yg dlam 2 je sedap..hehe

      Delete
    2. tu la kan..saya pernah rasa gak dulu..tak minat sangat..hehe..tp kalau kawin buat kek butter je tak tahan lama eh?

      Delete
    3. buutercream mmg tak tahan lama..sebab nanti cair krim dia..

      Delete
    4. errah pon suka..cantik kan kek ni

      Delete

Thanks for Comment