Saturday, September 22, 2012

CoolBlog di Arked Cengal, UTM Skudai

Assalamualaikum
 Nombor giliran i. Satu benda yang tak puas hati pasal sistem nombor ni lah. Kiosk CoolBlog dekat luar rasanya tak pernah jumpa lagi pakai sistem nombor giliran ni.
 Awal-awal lepas order muka ada senyum la. Time ni nombor tunjuk 358. Lepas tu jadi 370 la pastu patah balik 363 la and bla bla bla. Hampir 15 minit menunggu dan memang puas la dan yang paling geram orang yang beratur belakang-belakang i ada dah dapat order dorang.
 Kiranya bersabar la dulu kan. Tak sangka terpaksa tunggu sebegini lama. Kalau betul-betul ikut susunan nombor tu ok lagi tapi ini tak, berterabur.! Dekat nak setengah jam jugak lah tunggu nasib i dapat tempat duduk so tak lah rasa lenguh tapi yang menunggu dalam berdiri tu redho je lah dalam hati ek. Sebab dah lama sangat tunggu, i pun bangun nak lah tengok kenapa lama sangat. I tunjuk lah number i ni, time tu baru dorang tengok my order dan terus buat. Kiranya kalau i tak bangun dan tanya kat kaunter tu alamatnya memang tak dapat-dapat lagi lah kan. 
 Tak nak ais pun kena tambah duit?
 Berjalan riang pulang ke blok sebab dah dapat air 30 minit. Payah tau nak buat air nih.
 My rooms up there.!
 Haruslah Posing lagi 
 Dan lagi. Magik sebab tadi ada 1 sekarang ada dua. Sebab lama menunggu, dia bagi free 1
H10 KTF
 Hahahaha...mana ada orang nak layan kau siap nak bagi free lagi.
 Penantian 30 minit
 Lain kali sila manage betul-betul ek. Faham sebab baru lagi so sila sila lah upgrade ur service
Sampai ke luar bawa diri CoolBlog ni

-Continue-

6 comments:

  1. besttt tapi kite tak minat coolblog. tak lah ralat sangat. hihi. rindu ktf rinduu utm. rinduu

    ReplyDelete
  2. wah...macam best je cool blog ni..hehehe..

    ReplyDelete
  3. wah..dah canggih cengal skang ye~~

    ReplyDelete
  4. salam kak,,bukan macam yg akak sangka tau sbnarnya,,macam ni,,order memang ikut que,,blender tu boleh blend smpi maximun dua cawan,,citer nye mcm ni,,sy bg cnth;
    1}org pertama order - choc blog + pearls
    2)org kedua order - honey dew blog + sourplum blog + yogurt blog
    3)org ketiga order - cappucino blog
    4)org keempat order - choc blog xnak pearls

    so,kami gabungkan order org pertama dan org keempat sekali gus,jimat masa dan tenaga untuk pusing2 basuh blender,amik serbuk sume,,
    tu yang nmpak macam giliran terabur,,tapi sbnarnye tak eh,,order akak mmg ikut que,,maafkan kami atas service yg kurang memuaskan ye,,

    pastu kan kak,,kalau ade sape2 atau kawan akak sendiri ke,,yg tggu lama tu,,tanye je da siap ke blum kat kaunter,,sbb maybe kitorg da siapkan da ice blended tu,,cuma bila tekan no,,xde org claim,,jdik kami simpan dalam fridge,,

    wuuwuu,,jangan sampai tak amik2 order yg da byr plak,,sbb mostly every night,,ade je costumer yg xamik order dia,,jdik,kami rase sedih dan kurang selesa,,sbb costumer da bayar,,tp xminum pun,,kami plak terpaksa buang je order tu sbb esoknye da basi,,jdik,,bg costumer2 yg mcm ni,,

    maaf sekali lagi dan terima kasih kerana bgtau masalah akak ni ye,,

    wassalam,,

    ReplyDelete
  5. wah dah ad dh...
    rindu nak dtg UTM ...
    huhuh

    ReplyDelete
  6. aik..de giliran lagi ni..?
    kat sini xde no.giliran pun..terus order je..hihih..
    nur dari dulu smpai skarang, suka perisa coklat + pearl..
    xde krimer2 atau cmpuran lain... just coklat sja.. mmg akan rasa coklat semata.. sedap.!

    pernah cuba, coklat cmpur krimer, susu.. tapi xsedapp..hilang rasa coklat..!

    ReplyDelete

Thanks for Comment