Sunday, September 23, 2012

Burger Bakar No.1 Johor Bahru Kini di Taman U Skudai

Assalamualaikum

Hari yang sama i beli CoolBlog ni. Roomate Farihah, Kak Siti pesan burger kat kitorang. Mencari burger biasa tapi tak jumpa plak, last-last jumpa beberapa gerai jual burger bakar. Macam nak try, so pergilah jenguk-jenguk dulu.
 Besar-besar isi daging burger ayam dan daging ni.  
 Time kitorang sampai brader ni baru nak set up, susun-susun barang gerai ni. Pukul 6.30 dia buka, so masa ni dekat nak pukul 7 rasanya. Lokasinya ialah belakang Jusco dan berdepan dengan Al-Ikhsan. Baru lagi berniaga kat sini 1 September yang lalu
 Roti -roti. 
 Sos Blackpepper
 Senarai harga Burger Bakar No.1 Cawangan Taman U. Uwaa, manyak untung ini macam. 
 Safee Sali pun ada. Agak ramai orang yang menunggu, ada berdiri, ada duk depan gerai
 Lepas siap bakar, daging burger ni nanti dia celup dengan sos lada hitam
Ok, ready nak siapkan burger bakar no.1 Johor Bahru

Mesti korang tertanya-tanya kan mana gambar full burger bakar nih. Actually, kitorang cancel semula order . Haha, sebabnya akak roomate Farihah tak nak sebab katanya mahal sangat. Iyalah mahal kot RM7. Dah boleh buat belanja makan tuk 2 hari. Kalau i nak beli pun duit i belum masuk lagi, lagi satu baru jer lepas pekena Ayam Penyet. Kalau tidak, i sambar jugak tu sebijik.=)

14 comments:

  1. ape ke mahal sangat lah burger bakar ni ye dak..huhu. tapi pape pun mesti kena try gak ni. rinduu ayam penyet bibik. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayam penyet bibik terbaik... ayam tua...

      Delete
  2. Sedap tu....dia bakar mcmana eh? beza ke

    ReplyDelete
  3. nampak sedap tak yang dah siap punya??

    ReplyDelete
  4. adeh..nampak sangat menyelerakan lah.. hehehehe.. dah mula mengidam dah ni..hahaha

    ReplyDelete
  5. huuuuu.. lepas nie pergi johor wajib singgah neh ! ! ! XD

    ReplyDelete
  6. nak merasa .. sekali sekala apa salahnya :D

    ReplyDelete
  7. Daging burger atau ayam yang disalai atau bakar memang sodap dimakan. Sekali rasa pasti nak lagi.. tapi jgn lupa makan sekali timun + bawangnya yerk... penawar...

    ReplyDelete
  8. wahh.baru tanya member kedai ape bukak kat situ..semalam tengok ramai semacam je :)

    ReplyDelete
  9. rmai giler org kat sane..x try lg mkn situ..huhu

    ReplyDelete
  10. bila nak try burger bakar nih...hehehe..wow cantik header baru blog awk..hehehe

    ReplyDelete
  11. safee sali pun ade..mmg terbaiklah..!
    tapi nampak sedaplah..daging dia gebuu..!

    ReplyDelete
  12. kat belah mana beger bakar ni
    taman u ni besar

    ReplyDelete

Thanks for Comment