Monday, September 24, 2012

Dinner Nasi Ayam Penyet di Restoran Pinang

Assalamualaikum

Lepas geram sebab lama sangat tak makan nih. Mula-mula borak-borak kosong jer pasal ni, last-last dari cakap kosong tu dah membawa kitorang perasaan terliur yang membuak-buak. Maklumlah dah lebih 3 bulan++ tinggalkan bumi Johor. Dan diet i terbabas lagi. Kesian, asyik makan jer. Bila mau kuyusss nih.
Pandai baca kan
Baru je letak punggung, abang otak-otak ni datang bawak bekas ni. Tapi sorry bang i nak makan nasi ayam penyet jer.hehe!
Satu set lengkap Nasi Ayam Penyet. Ini dari Restoran Pinang, kalau Bibik banyak lagi aksesorinya.
Sepinggan RM5.
Wajiblah mintak sambal lebih kan.
Jeling kamera dulu before makan. Haha, tabiat dah.!
Alhamduliilah kenyang sangat-sangat. Air kitorang tak beli sebab dah ada CoolBlog
Tepi restoran ni pun ada burger bakar. Dah macam trend pulak sekarang semua pakat nak niaga ni.
Masa i datang penuh ni tinggal meja yang i duduk ni je kosong. Lepas i habis makan semua dah blah.
Restoran Bibik pun sedap. Bersebelah jer dengan Pinang ni. Kalau kat Johor ni memang bersepah kedai makan Jawa tinggal cari dan cuba jer. Siapkan duit sekali yer. =)

Kejap lagi nak pergi Johor Land. Tension weh studio.!

8 comments:

  1. selalu mkn kt bibik je.ahh sedapnye kecur dah ni ayam penyet.

    ReplyDelete
  2. Ada sambal yg kdg2 warna hijau kan?

    ReplyDelete
  3. sy tak pernah mkn nasi ayam penyet...
    entah lah mungkin sy tak suka mkn sambal dia yg pedas tu... hehehe

    ReplyDelete
  4. salam...macam biasa makan kat situ..hihihi

    ReplyDelete
  5. pergh.. rindu nak makan ayam penyet bibik... huhuhuu

    ReplyDelete
  6. sedapnyerr..nur tak tahu kat sini ade ke tak ayam tersepit ni...hihihih

    ReplyDelete

Thanks for Comment