Friday, September 7, 2012

Ronda-Ronda Melaka Bandaraya Bersejarah

Assalamualaikum

Sekarang nak pergi JB balik i baru ngader-ngader nak cerita pasal holiday kitorang 2 bulan lepas. Hakhak. Okeh, sebab picture punyalah banyak i pun banyak malas mau cerita. Boleh camtu??? Ini pun just letak dululah sekeping dua, nanti mood rajin i cerita panjang lagi. Panjang ni cuti-cuti sampai 4 5 hari, i kena buat part by part tapi tahu lah i ni buat camtu punya tahun depan baru siap so nanti i akan cerita sekaligus senang.

Kira entry teaser dulu lah yer ni. Kalau pergi Melaka berpuluh kali pergi pun kawasan bangunan bersejarah memang akan singgah.
 Yeah, bawak beca untung jugak kalau di Melaka kan.
 In front of A Famosa building. Pergi berlima tapi ada 4 jer. Tahu saja lah adik lelaki i mana suka bergambar ni. 
Budak gedik ni pantang ada kamera depan mata. 

Cukuplah 3 keping dulu kan. I nak bertolak dah kejap lagi. Doakan perjalanan kami semua selamat. Apa-apa komen semua Insyaallah dah sampai JB i balas sekaligus BW. Bye-bye

Assalamualaikum

8 comments:

  1. kt dh lama xjejak melaka ni..
    last pegi 10thn lepas kot..huhu..sadissss

    ReplyDelete
  2. Semoga selamat dlm perjalanan... :)

    ReplyDelete
  3. tak pernah jalan2 melaka.. dulu pegi rumah kawan je di melaka. tu pon sekejap. nak pegi la nanti. hehe.

    ReplyDelete
  4. memang suka lepak Melaka tapi x pernah sekali pun naik beca.. teringin gak.. err mahal x naik beca tu huhu

    ReplyDelete
  5. sy yg org melaka ni pun dah brp tahun tak g bangunan bersejarah tu..hehe~

    ReplyDelete

Thanks for Comment