Sunday, September 2, 2012

Jom ke LEGOLAND Malaysia, Nusajaya, Johor Bahru

Assalamualaikum

Hangat di media cetak mahupun media elektronik, bualan pakcik makcik, rakan taulan berbincang nak ke Taman Tema Legoland ni. Yang pastinya bangga lah kan sebab ianya adalah LEGOLAND pertama di Asia. Siapa tak bangga kan lagi-lagi rakyat Johor. Dibina di atas tanah  Negeri Johor dalam Negara Malaysia. So, we are Malaysian and off course we are proud of it. 
 LEGOLAND MALAYSIA ENTRANCE

Semalam tengok status kawan-kawan dekat facebook yang dah pergi LEGOLAND ni. Hari pembukaan 15 September ni kan. Cemburu lah pulak rasa. Rata-rata cakap best cuma tak semua game dah dibuka. Yelah baru nak start beroperasi kan. I tak pergi lagi so tak bolehlah nak review kan. Tapi nanti pergi Johor i nak lah jugak pergi sini. Tak dapat masuk lagi pun takper just nak tengok dari luar jer. Haha. Tengah kumpul duit tak cukup-cukup lagi niha.

Tadi baca blog INI sebab tu i pun teruja sama nak pergi lepas tengok gambar -gambar dari SINI
Sebahagian dari model LEGO
Antara permainan yang ada di LEGOLAND MALAYSIA

Nak tengok lagi gambar menarik?
Sila ke blog HAZREY.COM. Lawa-lawa semua gambarnya.=)

13 comments:

  1. Replies
    1. cantik kan..teringin gak nak pergi..:)

      Delete
  2. tapi harga tiket dia macam mahal ler

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg mahal tp sekali seumur hidup ok je kot..hehe..

      Delete
  3. rase nak g.. tp bukan masa yg terdekat.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah la razz..lagipun xsemua complete lg kan

      Delete
  4. haah la sal mahal sgt rege tiket.maybe nak cover blk kos buat dia pun mahal sgt..ok la sekali seumo hidup nak mausk kan..hehehe..tpi mmg menarik la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyalah eyfa..bukan murah semua tu..tenaga kerja, modal semua.mesti nk dpt pulangan balik semula..

      Delete
  5. teringin nak pegi..tapi bukan sekarang kot..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah ...xpe kita tanam keinginan je dlu..hehe

      Delete
  6. sebelum abis final year! nad pastikan sempat g sini..huhu

    ReplyDelete

Thanks for Comment