Thursday, July 19, 2012

5 Blogger Wanita Cantik di Malaysia

Assalamualaikum

Baru sahaja lepas menjadi budak hitam yang skodeng dekat belog IRINE NADIA MARCELLO..Dah jadi puan dah sekarang adik IRINE NADIA MARCELLO ni .Tahniah dik..Boleh baca kisah majlis pernikahan dia dekat entry INI. Sebak dan sedih plak baca entry Irine kali ni...

Apa-apa pun i bukan nak bercerita panjang lebar, tapi nak tunjuk blogger-blogger wanita yang cantik di Malaysia..Lagi satu antara blogger ni i memang tak pernah miss nak stalk kisah hidup mereka..haha..Kantoi


Cantik kan mereka...Tapi mereka ni bukan hanya sekadar cantik malah bijak juga. Cuba baca blog mereka yang masing-masing mempunyai aura dan kekuatan yang tersendiri..Kalau tidak takkan lah 1 Malaysia kenal mereka nih..Actually, ramai lagi blogger cantik ni yang i selalu stalk, maybe next time i senaraikan lagi...

Thanks for reading this entry...!

22 comments:

  1. cun betul diorg ni..!jauh panggang dari api nak di bandingkan dgn cik nur..hihih

    fatin liyana dan fatin suhana tu, muka iras2lah..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..lawa-lawa kan semua..memang patutu semua org adore kat dorang ni ..

      nama pun dah iras2 cik nur..haha

      Delete
  2. blogger2 kacak tak nak review ke?hahahaha..

    tapi ternyata blogger2 cantik bertudung tu dah berjaya membuktikan yang tanpa berpakaian seksi pun, masih boleh bergaya dan masih ada aura utk menarik ramai peminat.. pakai seksi ni tak perlu sebenarnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul tu..xpayah nak jaja susuk tubuh yang seksi meksi pon sukses apa..hehe..

      pasti...boni kacak la satunya...kakaka

      mulakan dengan wanita dulu lebih afdal..kiki...

      Delete
  3. semua kenal kecuali fatin suhana tu..hahaha..nak terjah.

    ReplyDelete
  4. cantik nye mereka2 ni kan...

    http://www.alyzafisol.com/

    ReplyDelete
  5. yg kenal fatin liyana & suhana tu jek..wah bagus gak baru taw sal yg len gak..dah terjah pon.Harap kitenanti jadi cam dowang gak...ahaks (pasan jap)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xkenal ke yang lain tu??ahaha..kan da kenal skrg..boleh la g skodeng..kakaka

      Delete
  6. Hanis zalikha my feveret.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)...ramai menjadikan mereka ni feveret..hehe

      Delete
  7. gua lebih kemas berbanding mereka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..yela tu boxer kedut memang kemas..!

      Delete
  8. eermmmm......cantik ke?>>>>mostly tgk memasing makeup n x cantik naturally.....terutama yg pakai contact lense kaler kaler....tak original kecantikkan dorg.....aq yg dh tua ni pun kalo di makeup kan makeover gitu......aq pun akn jd blogger cantik gokkkkk

    ReplyDelete

Thanks for Comment