Thursday, September 6, 2012

Perjumpaan Geng Bas Sekolah : Cha, Kila dan G-rah

Assalamualaikum

Semalam i ada lunch date dengan my bff. Lama sebenarnya we all tak makan bersama. Maksud i makan di luar. Dekat bandar Chukai ni i tak tahu sangat nak makan dekat mana, so paling senang KFC la. Kitorang janji makan dekat situ masa lunch Cha. I pergi agak lambat sebab ingatkan adik i Najwa balik sekolah awal tapi dia ada rehearsal persembahan untuk menyanyi dekat dewan sekolah Ahad depan. 
 Mine
 Lunch kami bertiga. Dua orang ni makan seketul jer tak habis. I je dapat habiskan dua-dua. Hehe.!
 Ros Malisa or Cha . Kawan baik dan juga anak beranak. Mula rapat after pindah sekolah masa form 5.
 Camana aku nak habiskan banyak ni, aku kena masuk ofis pukul 2 nanti. Last-last lagi seketul bungkus.
 Sakilla. Nak bertunang dah kawan i yang sorang ni 5.10 nanti.
 Perasan tak tudung kitorang sama. I pernah cerita dekat entry INI
K.A.M.I

Geng Bas Sekolah i jer pandai-pandai reka. Sebab semalam time sembang-sembang, kira flashback zaman sekolah dulu last kitorang makan KFC bersama ialah lepas we all settlekan projek BAS SEKOLAH kitorang masa ambil SENI VISUAL time SPM. I buat bas persiaran. Sayang tak ada gambar kenangan kalu tidak boleh tunjuk hasil model bas i. Kihkihkih. We all dapat A semua walaupun cikgu seni kitorang agak cerewet. Ampun Cikgu Zainab.

**Gambar tak banyak pun sebab Cha berkejar nak balik ofis. Takut sangat lambat tu. Hehe.!  Nak balik tu terjumpa dengan mak saudara dan juga Farihah. Pusing-pusing sekejap and then balik sebab nak hujan dah. 

9 comments:

  1. besh nyeee!!!lme xmkn kfc..hehehe

    http://ezatichumel.blogspot.com/2012/09/help-me-to-like-these-please.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best..lama gak xmkn ni br dpt mkn blik

      Delete
  2. Replies
    1. best sgt dpt jmpa..ini pon kene bt appointment dlu

      Delete

Thanks for Comment