Sunday, September 16, 2012

Gubahan Makanan Beradab Pengantin Nan Indah

Assalamualaikum

Kali ni pun tiba-tiba jadi bidan terjun untuk menggubah makanan beradap di meja makan pengantin. Alahai memang tak ready langsung so semua gubahan ni adalah on the spot tanpa we all prepare nak bagi meriah lagi indah lagi meletoppss.

So, mari-mari tengok hasilnya.
 Gubahan buah-buahan. Hasil kerjasama i dan Kery. Kery yang potong buah tembikai ni. Cun kan cun kan.
 Udang goreng dan telur puyuh.Hasil kerja Mizah dan Zizah kalau tak silap. Wahh semuanya berbakat nih.
 Ikan Siakap Masak apa tah. Betul eh ikan siakap? hehe, lupa tak kenal rope ikan. I punya tangan keras yang hias
 Daging ke hati ni? Mizah artwork
Ayam Bakar Madu yang sangat-sangat sedap. Nak lagi Dinottttttt..hehe. Ohh, ini i yang hias. Biasa main cucuk-cucuk apa yang nak cucuk.=)
Our bidan terjun's work. Setiap makanan we all hidangkan untuk 2 set 
Pengantin udah datang. Puas hati tak servis kitorang? Hehe.!
Pengantin mana makan banyak sangat, so ini hasil rembatan kami.
Our team work. Jemput makan meh
Tuan rumah biasalah kena layan tetamu dulu kan.
See my pinggan ok. Berapa banyak i ratah udang. Hohoho.Makan besar wehh
Dan my frens too. Ihik. miss u all

So, amacam ada tak orang nak hire kami semua? Haha..

5 comments:

  1. wahh, ada buah naga kt pic pertama tu ^^

    ReplyDelete
  2. menarik gak tu gubahan2 tu walaupun bidan terjun je~~

    ReplyDelete
  3. semoga berkekalan jodohnya...jom semarak cinta di Galeri Malam Pertama Cameron Highlands hanya di MARDI Station CH

    ReplyDelete

Thanks for Comment