Thursday, September 20, 2012

Makan-Makan di Restoran Sri Kalong Bukit Kuang, Kemaman

Assalamualaikum

Beberapa hari before i datang Johor ni, cousin i pelawa untuk makan-makan dekat luar. Orang nak belanja apa lagi we all cepat-cepat je setuju. Kebetulan hari tu adalah hari first adik i kerja. Dah ada OT bagai kerja hari pertama pun. Kira celebrate sekali ke hape nih. Haha, what ever lah kan. Orang nak belanja so marilah kita meriahkan lagi. 

Setakat tinggal di Kemaman ni rasanya ini kali kedua kot i makan kat sini, ker kali ketiga? Haha, memang jarang makan area sini biasa belah-belah bandar or menghala ke Kuantan jer.

Meh tengok je la apa yang kitorang makan ek. Edisi bergambar jer ni, semua i letak. Tak tahu mana nak pilih. Elok tak elok kabur semua i letak. Biarkan.!
Tak larat i nak buh caption satu-satu ek. Lagipun kalau gambar makanan tu sure la korang tahu. Thanks Pok Man's for the treat that night. Huhu, i dengar semalam makan besar lagi. Time i tak ada semua lah nak gi makan besar kan, Steamboat lah apa lah. Ok, motifnya i memang jeles.

5 comments:

  1. gambar makanan tu pun dah memadai buat ramai orang lapooor....

    ReplyDelete
  2. katne tu errah? dkt ngan masjid geliga tu ke?

    ReplyDelete
  3. sonoknyee.. makanan pon menyelerakan !

    ReplyDelete

Thanks for Comment