Wednesday, August 8, 2012

Bukan Jerawat Tapi Eczema

Assalamualaikum

Sungguh. Sungguh i tak punya hati nak menaip sejak berberapa hari ni. Nak menjenguk blog dan blog kawan-kawan apatah lagi. Kelmarin i pergi klinik, betullah i bukan kena jerawat sebab pelik kan darik kecik dia merebak menjadi besar. I disahkan ECZEMA. Tahu apa? Google sendiri lah kalau nak tahu, tak daya nak terangkan
If lagi seminggu kulit i tak baik-baik jugak, i kena pergi jumpa pakar. What a suddenly disease? Lagi ujian yang i harus kuat menempuhnya. Doakan i baik dan tidak perlu jumpa pakar. I need a lot of motivation right now to face this...!!!

Perlu berehat buat sementara waktu, Insya-ALLAH akan menulis lagi. Love u all

Thanks for reading this entry...!

7 comments:

  1. laaa..ye ke..get well soon dear!kalo berminat nk try herbalife.gtau la.ade jugak testimoni y kene eczema ni boleh baik dgn amalkan nutrisi herbalife.=)

    ReplyDelete
  2. jgn miss mkn ubt, dan jaga pmakanan ye errah..
    rindu errah..!

    ReplyDelete
  3. banyak2kan berehat ye errah, moga cepat sembuh :)

    insya'Allah xde pape~

    ReplyDelete
  4. errah... saya pengidap sakit ni since childhood days.. and till now masih ada.. n dont wery to much.. insyaAllah sakit ni controlable.. jgn risau yer.. just sapu ubat, jgn biar kulit tooo dry.. apply lotion tapi jgn yg ada pewangi yer.. sy cdangkan cetaphil k.. dan jgn tension..! kalau tension dia lagi naik.. hehehe..nothing to weri k dear..

    ReplyDelete
  5. try tengok ni errah,

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=264848096959543&set=a.263884927055860.54832.263883000389386&type=3

    saya terbaca elok kalau guna vco..dah try? kalau xtau mana nak beli bagitau saya ok :)

    ReplyDelete
  6. Semoga cepat sembuh..pakai minyak unta kalau x silap..sb anak sedare umur setahun pun ada eczema..banyak2 bersabar k;)

    ReplyDelete

Thanks for Comment