Sunday, August 12, 2012

Pencarian Blogger Aktif #2 Oleh Mialiana.com

Assalamualaikum
Pencarian Blogger Aktif #2
Pencarian Blogger Aktif #2 oleh Mialiana.com
5/8/2012 hingga 12/8/2012

Pencarian Blogger Aktif #2 oleh Mialiana.com 5/8/2012 hingga 12/8/2012. Jadi, dah malam terakhir ni. Lambat betul i ni tapi tengok ramai yang join baru terasa nak join gak.hehe. I suka la benda-benda last minute ni.:)
Errah follow blog Chit Chatting With Liana dulu before follow blog personal Kak Mia di Mialiana.Com. Sebabnya jumpa blog tu dulu..hehe. Kak Mia pun pernah review my blog. Thanks.

Jom rakan-rakan semua. Masih sempat lagi sehingga 11.59 malam ini.

Thanks for reading this entry...!

7 comments:

  1. selamat bersegmen ye dik
    akk x der mood lah nak bersegmen dah huhu
    gud luck ye ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak..saje2 ni xde idea. leh tmbh kenalan.:)

      Delete
  2. Salam..hai..Jaja dari segmen yang sama... :) Jaja dah follow awak..jom follow Jaja balik.. ^_^ Jaja nak jempot awak join segmen Jaja..yg nie..

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

    dan giveaway Jaja yg nie.. :)

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/giveaway-ramadhan-1433h-by-jaja-sutera.html

    salam perkenalan..sama2 kite meningkatkan traffic follower kita.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan jgk..da terjah blog u

      Delete
  3. Salam...

    Terima kasih kerana sudi join Pencarian Blogger Aktif #2 dan telah disenaraikan dalam Group 13. Selamat berblogwalking....

    ReplyDelete
  4. Errah bukan saja aktif, malah baik dan cun.. :)

    ReplyDelete
  5. assalam....ayu dtg dr segmen yg sama....

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/08/pencarian-blogger-aktif-2-oleh.html

    ReplyDelete

Thanks for Comment