Tuesday, August 21, 2012

1 Job Lagi Menggubah Hantaran

Assalamualaikum

Teaser~
Actually barang-barang semua dah ada. Tak beli pun bahan-bahan ni semua just recycle semula yang akak kepada bakal tunang cousin i. Guna kotak so agak terhad sikit la kreativiti nak menggubah ni. Just gubah bunga dekat kotak jelah kot. Kat dalam tu tengah-tengah mencari idea ni nak gubah macamana. Simple-simple je la kot sebab pakai kotak tak nampak sangat kan. Haha.!


Esok la start peduli dekat barang hantaran ni. Penat sangat (ni pun entry yang dah schedule awal-awal)

3 comments:

  1. kalau penat, rehat kejap2. jangan kerja sampai badan tu sakit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks boni...rehat banyak dah ni..hehe

      Delete
  2. tak kira, nak errah gak gubah untuk nur nanti..huhuh

    ReplyDelete

Thanks for Comment