Wednesday, August 15, 2012

Puasa Hari ke-20 : Sayur Pedas Petola Masak Air, Ayam Goreng Crispy dan Sosej Berkeju

Assalamualaikum

Mesti dah bosan kan dengan lauk pauk kampung i ni. Tapi sabarlah sekejap, ada beberapa hari je lagi. Lepas ni kurang la lauk pauk ni menempel di blog ni.(^-^)
Sayur Petola Masak Air/Pedas. 
Ikan Panggang Kunyit Manis
Tembikai woot woot.
Kecil-kecil cili padi dan Buah Pauh Muda untuk makan dengan budu
Rojak Ayam 2 bungkus. Satu untur sahur dan 1 lagi untuk makan malam-malam. Harga RM5 sebungkus tapi berbaloi sebab ayam banyak sangat
Air Laici Penyegar Tekak

Hari ni nak buat Spaghetti Meatball. Tak sabar nak buat, lama tak makan. Korang masak apa hari ni?

5 comments:

  1. lauk2 ni dh kluarkn bau dari laptop.. mmm yummy!

    ReplyDelete
  2. Errah, sayur2 kampung lah sedap..tambah yg rebus2 tu, makan lak dgn smbal blacan..mmg terangkatt...!

    ReplyDelete
  3. meriahnya makanan..alahai..terliut aku

    ReplyDelete
  4. roti sosej keju tu menyelerakan sangat..:)

    ReplyDelete
  5. Semuanya makanan-makanan tradisional yang yummy banget deh..
    hehe
    Box Makanan

    ReplyDelete

Thanks for Comment