Sunday, July 15, 2012

ABC Special Jusco Taman Universiti, Skudai

Assalamualaikum

Salah satu kegemaran i ialah i sangat suka menikmati minuman seperti ABC, Ais Jagung, Ice Blended, geng-geng Cool Blog dan seangkatan dengannya lah.
 ABC Special di Arena Food Court Jusco. ABC ni special sebab dia akan add-on aiskrim di atas ABC ni.
 .
I request aiskrim Vanila..Hanya aiskrim tu jer yang masuk dengan tekak i kalau campur dalam ABC ni..Juga aiskrim strawberi pon boleh but kalau dia letak aiskrim coklat, no no no lah...Muak nanti tak habis..
Itu pun dia letak coklat jugak di atas aiskrim but still boleh dimaafkan sebab rasa coklat tu tidak menguasai rasa ABC ni.
 Nyum nyum nyum...Nampak biasa-biasa je kan dia punya fizikal kan but rasanya memang ummphhh..Sedap...I bagi 8 dari 10.
 Share ABC Special ni dengan Farihah..Banyak sangat nanti tak habis makan sorang-sorang. 
 Harga ABC ni ialah RM4..Ok ke tak??? Bagi student macam i  mahal lah jugak kan, tak boleh nak hadap selalu. Nasib rasanya sedap dan i rasa berbaloi jugaklah kuarkan not RM4 tu...haha
Minum ABC diselang selikan dengan roti Sosej from La Boheme Bakery Jusco ni..Harganya i lupa lah plak..Murah dari yang lain, ke paling murah..aha gitulah..Tapi sedap tau korang...Lembut-lembut je masuk mulut.Atas dia tu pun ada keju buat ia makin sedap.Wajib beli ni selain dari Pappa Roti kalau singgah ke Jusco.

Petang-petang camni best kalau pekena ABC. I bernasib baik dalam kampung i ni (depan rumah je padahal) pun ada ABC yang super best.Harga segelas or sebungkus hanya RM0.80. Murah kan. Indahnya bila di kampung...hihi

Thanks for reading my entry...!

8 comments:

  1. salam kenal ...
    menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
    di tunggu kunjungan balik.nya!

    ReplyDelete
  2. rasenya abc kat food court taman u, depan cytech tu lagi sedap kot? harha 3.50..huhu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. yana..nk thu x errah xpnh pegi lgi kat c2 even daramai kwn ckp sedap..

      Delete
    2. laaa, dah abis blaja pun x pergi lagi ke..huhu~~

      Delete
  3. sedapnya ABC tu..kalau tgk bulan puasa, lagilah tergugat..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..sumpah..bulan pose lau tgk gmbr mknn.umphh.xtau la

      Delete
  4. Salam Admin

    Mee Bandung Kuah Kacang 'Odeon' Batu Pahat (Famous Sejak 1960)

    Kini berada di Skudai

    Lokasi- RESTORAN ISMAAIL , 62 Jalan Keindahan 1, Taman Skudai Indah, Jb
    Waktu niaga: 12 t.hari hingga tengah malam

    (Makan Panas-Panas)

    ReplyDelete

Thanks for Comment