Friday, July 13, 2012

Malware Detected di Blog

Assalamualaikum
Ada tak kawan-kawan blogger pernah kena macam ni dekat blog...Semalam i blogwalking, ada masuk one blog tu dia keluar Malware Detected ni, so i terus tekan proceed anyway.Tup tup hari ni i buka my blog, dia keluar macam ni..Nasib time tulis entry ni dia tak keluar..I dah cuba google but tak berapa nak faham..Jadi, nak minta bantuan kawan-kawan kalau tahu macammana nak remove ni..Kalau korang buka blog i keluar Malware Detected ni tak..Help help help..Tak nak kena virus ni...

10 comments:

  1. Errah..cik nur xdapat lama kat sini, sebab menda malware tu..!
    Boleh buka kejap je…lepas tu, akan bertukar jadi page malware tu..
    Komen ni, cik nur taip dulu do Microsoft word..copy n pastekan di blog errah..
    Harap maklum ye errah..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik nur tula pasal..semalam punyalah tak boleh nak berbelog..dapa masuk kt blog kejap je pastu kuar malware nih...

      Delete
  2. Dah ok rasanya .. buka kat Chrome tadi .. OK je .. ^__^

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sis..blog sis memabantu jugak...:)

      Delete
  3. thx infonya gan...
    buka blog ane juga ya...

    http://famz96.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. jadi, kalau jumpa website camtu, lain kali kita tak leh tekan proceed anyway la eh? baru tau~

    baru ada kesempatan lawat blog errah ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. before ni lau errah jumpa blog yg kuar malware tu xpenah plak errah egi tekan proceed tu..camana tah semalam gatal sgt bajet xkena apa2..padahal dah warning tu lah xnak dengar sgt..hehe..kan dah jadi xtentu arah..

      Delete

Thanks for Comment