Wednesday, July 18, 2012

Wow..! Mainan Warna Pastel Meriahkan Kek Perkahwinan Syafiqa Melvin (Juara Gadis Melayu 2) dan Dato Zainal Abidin Osman di Parit Buntar

Assalamualaikum..

Keterujaan dan keobsesan i terhadap kek sudah tidak dapat disangkal lagi..I cukup berpuas hati even tak dapat menjamah kesedapan rasa kek tapi i masih berpeluang menjamu mata melihat dan menghayati hasil seni kreativiti dekorasi kek...Sungguh teruja dan kagum..I wish suatu masa nanti i juga berupaya dan berbakat untuk menghasilkan kek yang sedap beserta idea dekorasi yang kreatif dan terkini.
 Deco and centerpiece ..Sungguh memikat hati..Vendor from Ari Weddingcouture
Putih menjadi temanya..Dan didekorasikan indah bersama sentuhan bunga warna pastel.Ternyata lembut dan mendamaikan..Warna top 2012..Kebanyakan pengantin suka mengenakan warna sebegini...Kalau i pun i nak jugak warna soft macamni..hehe
 Selamat pengantin baru  Dato Zainal Abidin Osman dan Datin Syafiqa Melvin
Semoga berbahagia selalu...=)

Gambar kredit kepada G.i Photoshoot

Thanks for reading this entry...!

2 comments:

  1. cantiknyeee .. o.0

    p/s:jom join giveaway ni. Serius sangat-sangat mudahh sekali! jom ramai-ramai memeriahkan giveaway ni. :D

    Giveaway : JomSinggah Blog Broblogger.net!
    Eryqazz vs Denaihati

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..wow..nak join jugak..nantikan

      Delete

Thanks for Comment