Thursday, July 5, 2012

Thanks TM, Dah 1 Bulan ++ Mengadu, Baru Kini Merasa Khidmatmu...:)

Assalamualaikum

Ku tunggu-tunggu bila la nak datang baiki connection streamyx ni, akhirnya petang semalam dalam pukul 2 lebih datanglah jugak orang TM ni. Thanks la yer ingat tak nak datang dah..baru terfikir nak potong..hehe

***Baru sekarang terasa dah hilang seksa guna broadband yang maha lembab tu..
***Baru sekarang rasa boleh download cerita-cerita yang i mahu sewenang-wenangnya..haha
***Baru sekarang rasa i boleh nak hadap belog ni lama-lama..hehe

Thanks for reading this entry...!

1 comment:

  1. patutlah errah senyum sampai ke telinga..hihihi

    ReplyDelete

Thanks for Comment