Sunday, July 15, 2012

Roti Bakar Sapuan Mentega dan Seri Kaya

Assalamualaikum..

Dah bosan tak tahu nak makan apa untuk breakfast? Marilah kita mencuba resepi paling mudah dan ringkas ni...Mudah tapi sedappppp...Tak ambil masa yang lama pun..Janji ada roti, tak kisah apa jua brand korang suka, ada mentega dan juga seri kaya..Nak guna bahan lain pon boleh, janji perut korang happy kan...hehe
 Bakar dahulu roti dalam toaster..Lepas tu sediakan inti sapuan mentega dan seri kaya
Roti bakar disapu mentega bersatu dengan rasa manis seri kaya..Walah..cair dalam mulut. 
Yummylicious...Inilah syurga pagi
Dihidangkan bersama kopi o yang superkaw...Sambil tu boleh celup jugak roti dalam ni ha...
Kan sedap tuh...So peeps, enjoy your breakfast today...

Thanks for reading this entry...!

10 comments:

  1. emmm..mmg simple dan dap dap nyer! !! , ... tu kaya pandan ea.?

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sedap...kenyang pon kenyang...aah..sekaya pandan tu...

      Delete
  2. fuhhh!dapdap!YM makan nasi Minyak pagi nie..masak sendiri jer...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh..nasi minyak??lagi sedap tuh..rajin sungguh masak pagi2

      Delete
  3. baru perasan, dah tukar header ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah..lepas terkena jangkitan malware arituh..hehe

      Delete
  4. bukan sarapan..mlm2 pun boleh mkn ni.. :)

    ReplyDelete

Thanks for Comment