Tuesday, July 17, 2012

(Gambar) Sepanjang Kenangan Tahun 1

Assalamualaikum..

Now i duk godek-godek pc kat ruang tamu rumah i ni..Bosan dah mengadap laptop, kita beralih ke pc lah plak..Besar dan jelas je mata i yang sedia rabun ni ha...Sesaje belek-belek folder gambar, i terjumpa gambar-gambar lama ni...Kenangan seyhh..Tapi time ni dulu pakai  camera handphonecikai jer..so,kualiti gambar tak good sangat lah...But, nothing to worry because it's mean a lot to me..Gambar edisi bantai je ni malas nak edit...hewhewhew

My room suatu ketika dahulu...H02 314 Kolej Tun Fatimah
Pink jiwaku..Time ni roomate dengan Ijah Kecik..Tu tikar getah Ijah yang punya...
Warggghhh...first time pergi site...Area dekat City Square dan sekitarnya
 Ijah besar dan Diba dekat PSZ
 Time seminar dekat N24..Lupa lah plak seminar apa
 
 Me dan Farihah...Dulu-dulu tak lah kurus cekeding macam sekarang budak ni
 Me and Nabilah..Berlesung pipit manis orangnya...Single and available..hahaha
 Ijah dah kuar aksi roxck dia
 Kawan baik dua orang nih..Zaman duk guna wifi kat tingkat atas B11
 Haha..bajet kiut la tuh
 Ni bear dekat bilik Intan rasanya..ke Nab..Aihh, lupa ingatan dah nih
 Kawan-kawan international i..Bersungguh dorang merasa kuih raya i bawak
 Alip...Tak tau motif letak..add sekaligus tadi..hehe...ada perubahan tak dengan sekarang?huhuhu
 Open house umah Dea...
 Mizah dan Zizah..
 Curi-curi ambik gambar last-last kantoi dengan tuan punya...hehe
 Ijah K VS Ijah B?
 Dibah dan Ijah...Sindrom lepit tudung boolattt
Zul...Muka dia seiras my friend...Our presiden..Sangat berdedikasi orangnya
Arep, Syuk and Man Bai..Sempat 1 sem je dengan Man Bai.Lepas tu dia tukar uni lain..Tak sure uni apa, rasanya UPSI kot..

Oklah tulah saja sedikit sebanyak gambar yang ada dalam pc kat dalam rumah ni. Kena guna pc dalam bilik adik i pulak lah nak upload bebanyak.Sana tempat penyimpanan khazanah gambar...Sangat rindu  tahun 1 di UTM..

Thanks for reading this entry...!

6 comments:

  1. semua dah jadi kenangan yg manis kan~ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. manis smpai nak balik ke zaman tu rasa

      Delete
  2. seronoknya..msti rindukan errah.. :)

    ReplyDelete
  3. haha..kenangan...yg guna wifi kat ats b11 tu pling xbleyh blah..sngup daki tngkt 4 smta2 nak on9 pnya pasal...haahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. keri...btol tu..kenangan yang kalau ingt bt aku nak nagis jer...haha..tol tu zaman dlu sgupnaik tgkt atas tu ha smata2 nak on9

      Delete

Thanks for Comment