Sunday, July 29, 2012

Semakan PLKN 2013

Assalamualaikum

Tadi ternampaklah post dari Sharinginfoz ni. Buat i teringat la pulak kenangan  semasa join PLKN pada tahun 2006.

 Semakan PLKN sesi 10 2013 online-Program Khidmat Negara. Pihak JLKN kali ini telah menyediakan 3 pautan server bagi mengelakkan kesesakan capaian untuk memasuki laman web tersebut
Klik Sistem Semakan Online Jabatan Latihan Khidmat Negara jika anda rasa anda adalah calon-calonnya

I cuba lah masukkan IC i, tak terpilih rupanya..DAH TUA..!!!haha



Pada yang berjaya, jangan sedih-sedih tau.hehe. 


 KUBU BRAVO PLKN KEM SUMMERSET RESORT 2006 SIRI 3 SESI KE-2
Kenangan terindah sebegini tak dapat jumpa dekat mana-mana. Rindu memori ni.

Thanks for reading this entry...!

8 comments:

  1. mesti seronok kan, banyak yang dipelajari

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok..kalau boleh nak pergi lagi

      Delete
  2. saya terlepas plkn..kah3...hahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. mujurlah..tapi pergi plkn mmg best..pengalaman berharga..!

      Delete
  3. errah pernah g plkn ke...mesti bestkan..

    ReplyDelete
  4. masa saya plkn xde lagi rasenye..huhu~

    ReplyDelete

Thanks for Comment