Thursday, July 19, 2012

Rezeki Ramadhan || Dapat Duit RM200

Assalamualaikum...

 Pukul 1.30 petang tadi i pergi ambil duit RM200 ni dekat Dewan Seri Amar
 Ni sebabnya i dapat duit nih..I pergi time tu orang nak tutup kaunter duit dah..Ahaa..kalau lambat lagi tak merasa la nak dapat duit ni hari ni..
 Muka gembira lepas dapat duit...haha
 Ehh..sempat lagi posing bawah tangga before nak balik..Nasib i lambat so tak payah beratur. 5 minit jer dah siap urusan.
 Sebelum nak balik, kawan mama i bagi makanan-makanan ni.Dia ni kira orang-orang yang menguruskan hal ehwal duit ni jugaklah
 Rezeki lagi kan..Nasi putih dan ayam masak lemak bersama timun batang
 Nak balik rumah sempat singgah kedai ABC dalam kampung..Baru i tau rupanya kampung i ni ramai yang jual benda alah ni.
 Keropok lekor goreng dan pisang goreng..Dap dap
ABC dan Air Jagung. RM1 setiap satu.Murah kan?

Duit RM200 ni i nak guna seratus lagi seratus bagi my mom..ehe..biasalah projek nak raya kan nak beli barang perhiasan..agaga..perempuan biasalah tu..Bukan orang je nak raya habis dengan rumah-rumah mau beraya sama. Lagi seratus i mau beli baju raya la...uhhh..cepatnya fikir raya puasa pun belum kan..Malam nanti TENGOK ANAK BULAN, agak-agak esok ke lusa puasa? Sama-samalah kita nantikan pengumuman malam ni yer.


Thanks for reading this entry...!

2 comments:

  1. Errahhhhh..!
    menelodak perut cik nur ni haaa..!

    hihihih..

    alhamdulillah errah..rezeki..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks cik nur selalu support errah..:)

      Delete

Thanks for Comment