Tuesday, July 10, 2012

Serasi Bersama Tudung Bawal

Assalamualaikum..
Tudung bawal ke nih???Orang sekarang panggil tudung bawal bercorak kan tapi i tak rasa ia tudung bawal..kain dia macam tudung corak/ bunga-bunga yang pernah pakai zaman dulu-dulu tu..Angin ribut mana tah datang buat i rasa selesa pulak pakai tudung macam ni..Siap ada yang kata i makin muda lak pakai camni..Comel tu sudah semestinyakan..Haha..masuk bakul angkat sendiri..:)

Mesti ramai yang tengah mencari tudung-tudung yang cantik kan..Maklumlah nak dekat puasa dah nanti nak raya nak melaram cantik-cantik kutip duit raya rumah jiran..:p..I still dapat lagi duit raya besar gedabak camni..hehe..Dan sekarang CitrAida dapat membantu rakan-rakan sekalian untuk bergaya persis Aida di hari lebaran yang mulia nanti.
Trust Your Taste with CitrAida..

Nampak header di atas?Cantik kan..Empunya butik online CitraAida iaitu Aida Gadis Melayu.Untuk edisi raya nanti CitrAida akan keluarkan koleksi-koleksi terbaru and off course i pun tak sabar tunggu depan laptop nak beli tudung keluaran CitrAida.

Jom tengok tudung keluaran CitrAida yang sememangnya elegan dan gojes.
Tudung Leopard
Tudung Bawal Special Edition
Tudung Maharani Klasik
Tudung Maharani Luv
 Tudung Bawal Tone
Special Edition-Black and White

Cantik-cantik semuanya kan..Memang rambang mata nak pilih yang mana satu.Bagi yang berminat dengan tudung-tudung seperti di atas bolehlah jenguk-jenguk di Facebook CitrAida..Jangan lepaskan peluang..:)

Thanks for reading this entry..!

7 comments:

  1. cantiklah tudung yg last sekali tu..!
    terberkenanlah pulokk..!

    nampak mcm senang bentuk...
    errah pakai mcm mana..? senang bentuk x..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la..da la errah suka black n white..tp tu limited edition jer..

      pkai cam bese jer...xderla senang bentuk sgt..errah ni lama tak pakai tudung camni..jadi mmg amik masa lama skit nk bg menjadi tuh..hehe

      Delete
    2. samalah kita errah.. nur pun dah lama kot xpakai tudung bawal ni.. tapi bila tgk org pakai mcm cun je...hihih..
      sekarang ni kalau nak pakai balik, kaku jari bila nak bentuk2 ni..huhu

      Delete
  2. tudung maharani luv tu cam cantik je~ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan..sesuai je dgn pemakainya..

      Delete
  3. Replies
    1. aah kan..lau org dah lawa pkai lak yg lawa makin lawa lah..:)

      Delete

Thanks for Comment